Hitta studentbostad var du än studerar!

Qasa hjälper dig att hitta ett studentboende utan en väntelista. Vi gör det enkelt för dig att hitta ett hem när du kommit in på din drömutbildning.

Hitta en studentbostad

Berätta mer

Hitta en studentbostad utan kötid - skapa konto på Qasa!

slide-image

Genom att samarbeta med fastighetsbolag i hela landet är vår ambition att kunna hjälpa dig hitta studentbostad var du än befinner dig, utan krav på kötid!

Istället för kötid matchas du utifrån dina önskemål och referenser - smart va? Vi vill att du ska hitta ett boende som är rätt för dig. Bli medlem i Qasa för att hålla dig uppdaterad på nya förstahandsbostäder - det är helt gratis!

Hitta en studentbostad

Aktuella bostäder

Studentbostäder

Stockholm

Flemingsberg | 20 lägenheter

Inflytt 2018-06-01Stängd

Stockholm

Flemingsberg | 8 lägenheter

Inflytt 2018-03-01Stängd

Om du behöver hitta boende just nu finns det gott om lediga lägenheter på Qasa!

Hitta en studentbostad

Behöver du bostad nu?

Du kan även hyra i andra hand

slide-image

Med Qasa kan du även hyra bostad i andra hand. Vi hjälper dig att hitta den perfekta lägenheten, skriva hyresavtal och skyddar din deposition så du kan fokusera på annat.

Genom att hyra i andra hand hos Qasa ökar du dessutom dina chanser att bli erbjuden ett förstahandskontrakt, eftersom Qasa då kan intyga att du är en riktigt bra hyresgäst.

Så här funkar det

Så här funkar det!

Att hyra bostad hos Qasa är enkelt. Det svåraste är att hitta oss - och det har du redan klarat! Bli medlem och fyll i din hyresprofil så letar vår matchningsalgoritm fram de bästa bostäderna för dina behov.

Ansök de bostäder du är intresserad av att hyra och invänta sedan svar från hyresvärdarna. Skicka in dina referenser och ansök om Hyresgaranti för att göra dig attraktiv hos hyresvärdar. När du kommit överens med en hyresvärd signerar ni ett hyresavtal digitalt och vi sköter deposition och alla hyresavier.

Hitta Qasa!
 
Skapa hyresprofil
4 min
Ansök bostäder
15 min
Bli erbjuden bostad
Upp till en vecka
Signera hyresavtal
5 min