Hitta studentbostad var du än studerar!

Qasa hjälper dig att hitta ett studentboende utan en väntelista. Vi gör det enkelt för dig att hitta ett hem när du kommit in på din drömutbildning.

Bli medlem gratis

Är du inte student? Hitta ditt nästa hem på Qasa

Är du fastighetsägare? Läs om vårt erbjudande här

Hitta en studentbostad utan kötid - skapa konto på Qasa!

slide-image

Genom att samarbeta med fastighetsbolag i hela landet är vår ambition att kunna hjälpa dig hitta studentbostad var du än befinner dig, utan krav på kötid!

Istället för kötid matchas du utifrån dina önskemål och referenser - smart va? Vi vill att du ska hitta ett boende som är rätt för dig. Bli medlem i Qasa för att hålla dig uppdaterad på nya förstahandsbostäder - det är helt gratis!

Bli medlem gratis

Aktuella bostäder

Studentbostäder

Stockholm

Flemingsberg | 8 lägenheter

Inflytt 2018-03-01Stängd

Om du behöver hitta boende just nu finns det gott om lediga lägenheter på Qasa!

Bli medlem gratis

Behöver du bostad nu?

Stockholm

Flemingsberg8 lägenheter

I Flemingsbergsdalen pågår ett stort utvecklingsarbete med nya bostäder, affärer, hotell och sportcenter. Inom campusområdet, som är Sveriges åttonde största med 17 000 studenter på fem universitet och högskolor, bygger ByggVesta nya student- och forskarbostäder med möjlighet till kompisboende. Inom området finns 13 000 arbetsplatser och här utvecklas även forskningsmiljöerna Neo och Technology and Health som stärker områdets inriktning på Life Science. Bara ett stenkast från Campus ligger Flemingsbergs centrum med pendeltåg, tåg och fjärrtåg som tar dig till Stockholms C på ca 15minuter, samt bussar till kringliggande kommuner. Kommunikationerna kommer att förbättras ytterligare när Flemingsberg får ett nytt järnvägsspår och en ny spårväg mot Kungens Kurva.

Qasa erbjuder
RumStorlekAntal
3 rok584 st
3 rok701 st
3 rok753 st

Inflytt 2018-03-01

Sista ansökningsdatum har passerat

Bli medlem gratis

Hyra i andra hand, för dig som behöver bostad snabbt eller tillfälligt

slide-image

Med Qasa kan du även hyra bostad i andra hand. Vi hjälper dig att hitta den perfekta lägenheten, skriva hyresavtal och skyddar din deposition så du kan fokusera på annat.

Genom att hyra i andra hand hos Qasa ökar du dessutom dina chanser att bli erbjuden ett förstahandskontrakt, eftersom Qasa då kan intyga att du är en riktigt bra hyresgäst.

Så här funkar det

Så här funkar det!

Att hyra bostad hos Qasa är enkelt. Det svåraste är att hitta oss - och det har du redan klarat! Bli medlem och fyll i din hyresprofil så letar vår matchningsalgoritm fram de bästa bostäderna för dina behov.

Ansök de bostäder du är intresserad av att hyra och invänta sedan svar från hyresvärdarna. Skicka in dina referenser och ansök om Qasa-garantin för att göra dig attraktiv hos hyresvärdar. När du kommit överens med en hyresvärd signerar ni ett hyresavtal digitalt och vi sköter deposition och alla hyresavier.

Hitta Qasa!
 
Letar du aktivt efter en bostad just nu?
4 min
Ansök bostäder
15 min
Bli erbjuden bostad
Upp till en vecka
Signera hyresavtal
5 min