En anpassad försäkring

Qasa har tagit fram en unik hyresförsäkring. Det är vi ensamma om! Allt för att du ska kunna hyra eller hyra ut och i lugn och ro tänka på annat.

Hyr ut din bostad

En unik försäkring för din uthyrning

När du hyr ut ditt hem är det viktigt att personen som bor i lägenheten har en giltig hemförsäkring. Som tur är kan Qasa hjälpa till med det, precis som med allt annat!

Alla dina saker är försäkrade

Qasas uthyrningsförsäkring erbjuds av Moderna Försäkringar, och innebär ett skydd för både hyresgäst och hyresvärd. Försäkringen tecknas alltså av hyresgästen, men den täcker både dina och hyresgästens tillhörigheter – det finns ingen annan försäkring på marknaden idag som gör det. Det är ett upplägg som väl sammanfattar vårt sätt att se på uthyrning: det ska inte bara kännas tryggt, utan även riktigt schyst och enkelt!

Samma kostnad för mycket mer

Försäkringen kostar som en vanlig hemförsäkring trots att den är utökad med ett hyresanpassat allrisktillägg. Premien betalas direkt av hyresgästen.

Hur det funkar

Allt du behöver göra är att skriva ditt hyresavtal via Qasa. Vi kommer sedan erbjuda hyresgästen möjligheten att teckna den speciella försäkringen – enklare blir det knappast! VÄlj om du vill Hyra ut din bostad eller Hitta en bostad att hyra

Mer information

Här kan du läsa ett matnyttigt inlägg på Hyreshjälpen om hur försäkringen fungerar. Har du fler frågor eller synpunkter? Tveka inte att höra av dig till: info@qasa.se