Huvudmeny
Vi-på-Qasa-Stephanie

Först ut i vår nya artikelserie ”Vi på Qasa” är Stephanie – missa inte hennes tips på Stockholms bästa julbord!

Qasa växer så det knakar och många använder vår tjänst dagligen, men vilka är vi på Qasa egentligen? Med artikelserien kommer vi presentera oss som jobbar på Qasa. Vad vi gör, våra personliga erfarenheter från andrahandsmarknaden med mera.

Vad gör du på Qasa?

Jag jobbar som Customer Satisfaction Manager. Det kanske inte är jättetydligt vad det innebär …

I praktiken innebär det att jag bland annat ansvarar för hela vår support, all kundtjänstrelaterad information och den personal som jobbar i vår support. Jag jobbar även med kundanalys mot vårt produktutvecklingsteam. Mitt jobb är helt enkelt att se till att våra kunder har den bästa upplevelse de kan få och att vi ser till att vår produkt utvecklas i samma riktning som våra kunder. Utöver det jobbar jag även en del med content.

Du kan till exempel läsa flera av mina uthyrningsguider i vårt hjälpcenter.

Kan du dela med dig av någon personlig erfarenhet från andrahandsmarknaden?

Oj vad svårt! Jag har både hyrt och hyrt ut på andrahandsmarknaden. Både i Stockholm samt i andra städer – så det finns en hel del att säga.

Det som jag tycker absolut är det roligaste och mest minnesvärda, är sättet andrahandsuthyrning kan få en att upptäcka nya stadsdelar.

Jag är uppvuxen i Stockholms innerstad och hade förmodligen inte ens funderat på vissa områden i min jakt på boende då jag aldrig varit där eller känner någon som bor där. I och med andrahandsmarknaden så har jag varit betydligt mer öppen för nya områden då pris har varit en drivande faktor i mitt sökande. Det har lett till att jag har bott i flera områden där jag aldrig ens hade varit innan. Det har verkligen varit superkul och öppnat upp Stockholm för mig som stad! Att lära känna området, närliggande parker/restauranger etc.

Alla områden har ju sin charm liksom!

Vintern närmar sig och med det julen, vad är enligt dig Stockholms bästa julbord?

Det finns ju väldigt många bra. Jag har testat en hel del traditionella likväl som nytänkande och moderna. Jag måste ändå säga Grand Hotels julbord. Vi hade som tradition när jag var barn att äta där med familj och vänner, så det påverkar säkert en hel del, men jag tycker i alla fall fortfarande att det är ett av de bästa julborden i Stockholm.

Låt oss hjälpa dig med din bostad!

Låt Stephanie och alla vi andra på Qasa hjälpa dig med din nästa uthyrning. Tveka inte att höra av dig om du har någon fråga!

HYR UT DIN BOSTAD HITTA BOSTAD

 

Om författaren

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML-taggar och attribut : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Stäng