Huvudmeny

Vi på Qasa vill hjälpa dig att hitta rätt hyresgäst så snabbt och enkelt som möjligt. För att få chansen att visa vad vi går för erbjuder vi dig nu också 100 kr bara för att lägga upp din bostad hos oss.

Hur välkomstbonusen fungerar

En välkomstbonus fungerar på så sätt att Qasa sätter över pengar på ditt konto efter att du publicerat en bostadsannons på Qasa. Vi vill helt enkelt visa att vi kan leverera seriösa och trygga hyresgäster på ett snabbt och smidigt sätt.

Du kommer bara att få bonus för din första publicering – och enbart ifall du har en bostad som gör dig berättigad till en välkomstbonus. Om du är osäker på om du har publicerat din bostad kan du kolla statusen på din bostad på qasa.se/profile/listings, där kan du också se om bonusen är tillgänglig för dig.

Extra förståelse för hur Qasa fungerar

Förutom att det är trevligt att få 100kr för ett par knapptryckningar så vill vi också visa på styrkan med Qasa. Hela Qasas affärsidé bygger på att vi betalar pengarna direkt till dig. Du behöver inte oroa dig för att hyresgästen sätter över pengar på ditt bankkonto utan det är Qasa som gör det den 25e varje månad. Är hyresgästen sen med sina betalningar så är det Qasa som får ta smällen. För att vi ska kunna sätta över både hyra och välkomstbonusen på ditt konto så behöver du också ange dina betaluppgifter till oss på qasa.se/profile/accounts/. Så det är lika bra att du vänjer dig vid att få pengar från oss. Samtliga utbetalningar sker en gång per månad.

Stäng