Huvudmeny
vega

Drygt 20 minuter från Stockholms innerstad byggs en helt ny stadsdel för 10 000 innevånare. Området heter Vega och ligger i Haninge kommuns norra del. Med närhet till både natur, utmärkta kommunikationer och service kommer denna nya stadsdel bli en spännande hub söder om stan!


Här kan du läsa mer om Vega, Haninge

Här kan du läsa mer om Qasas förstahandsbostäder i Stockholm


Vega står för närhet och hållbarhet

Här kan du vara både klimatsmart och ekonomisk. Det är en av anledningarna till att Vega är populärt bland barnfamiljer. De första invånarna är redan på plats i Vegas västra del där utbyggnaden pågår för fullt.

Utmärkta kommunikationer. Här vävs allt samman med nya gator, cykel- och gångvägar, parker, torg och naturområden. Det finns plats för bilen men vi skapar särskilt bra förutsättningar för kollektivtrafik som buss och pendeltåg. Cyklarna får egna parkeringshus bekvämt vid den nya pendeltågsstationen som beräknas vara färdig redan år 2019.

Skolor och infrastruktur. För Vegas unga invånare kommer flera nya skolor och ett allaktivitetshus att byggas. Det byggs även förskolor och två har redan öppnat. Dessutom ligger Vega perfekt placerat två kilometer till centrala Handen med Haninge centrum och service av olika slag. Handelsplatsen Port 73 ligger inom gångavstånd.

Natur natur natur! Vega ligger underbart placerat nära till natursköna omgivningar som friluftsområdet Rudan, Tyresta nationalpark och skärgårdspärlor som Utö, Dalarö och Huvudskär. Skog och skärgård är bokstavligt talat ett kliv bort!

Hyr i första hand via Qasa

Via Qasa har du chansen att komma åt ett eftertraktat förstahandskontrakt i Vega. Välplanerade, klimatsmarta och omsorgsfullt nybyggda bostäder bara 500 meter från den nya pendeltågsstationen som kommer stå färdig under 2019!

Bostäderna finns bara tillgängliga på Qasa, och du kan ansöka fram till 18 oktober (utan krav på kötid!). Bostäderna förvaltas och ägs av K2A och de har villkor som du måste uppfylla för att få hyra bostaden. För att din ansökan ska behandlas är det viktigt att du fyllt i all nödvändig information i din profil på Qasa. Du kan läsa mer om hyresvärdens villkor här

 ANSÖK HÄR

 

Om författaren

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML-taggar och attribut : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Stäng