Huvudmeny
Qasa---print---Elina-Nilsson

På Qasa vill vi nu uppmana dig till att omfamna ditt ”konstigaste jag” när du är hemma. Gör din grej! Släpp loss! För vad är ett hem om inte ett safe space där du kan vara dig själv till 100 procent?

Så färgkoordinera dina böcker, gå runt naken och sjung obehindrat i duschen. Lägg underkläderna bredvid tvättkorgen och lämna disken orörd lite för länge. Oavsett om du hyr i andrahand eller förstahand vill vi att du med Qasa ska känna dig hemma.


Veckans tävling: vinn en print från Elina Nilsson

Vi kommer att lansera en ny tävling på våra sociala medier varje vecka fram till jul. Vi börjar denna vecka i samarbete med Göteborgskonstnären Elina Nilsson   

Hur du gör för att delta i tävlingen – Allt du behöver göra är att skriva en kommentar till tävlingsinlägget på Qasas Facebooksida. I ditt bidrag ska du berätta vad du gör när du är hemma ensam: hur laddar du batterierna när ingen ser? Vad gör du när du är som mest bekväm bakom stängda dörrar i ditt egna hem? Dela med dig i en kort och snärtig mening eller en lång utläggning, du väljer.

Bedömning av vinnande bidraget – En jury bestående av anställda på Qasa kommer att utse det vinnande bidraget utifrån följande parametrar: (i) humor, för vi tycker du är kul när du är rolig, och (ii) inspiration.

Tävlingsperiod – Tävlingen löper fram till på söndag (26/11). Därefter kommer vi lansera nästa tävling.

Förstapris – En vacker print från Göteborgskonstnären Elina Nilsson, perfekt för att piffa upp din favoritvägg där hemma eller ge bort som julklapp om några veckor!

Delta i tävlingen


Vem är Elina Nilsson?

Elina är en svensk designer med bas i Göteborg. Hennes verk utforskar oftast barnens perspektiv och lekens kraft. Hon har alltid tusen saker på gång och är just nu aktuell med en medverkan i utställningen NormForm på Arkitekturmuseet i Stockholm. Här kan läsa mer om Elina: https://www.elina-nilsson.com/

Qasa-Elina-Nilsson_Simmerskor

Qasa-Elina-Nilsson_BADA

Om författaren

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML-taggar och attribut : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Stäng