Huvudmeny
di-digital-2

NYHET: Det klirrar i kassan på Qasa. Idag kan vi stolt välkomna en rad spännande investerare som väljer att backa oss, och nu gör vi oss redo att växla upp. Med en sådan här ägargrupp i ryggen kan vi inte annat än att tänka stort! – säger Mattia Tosti, VD och medgrundare på Qasa. 

Läs artikeln på Di Digital (@Viktor Ström)

Bland de namntunga investerarna finns Claes Dinkelspiel, styrelseordförande och storägare i nätmäklaren Nordnet och Bo Mattsson, som nyligen sålde sitt bolag Cint till Nordic Capital.

Bostadsmarknaden behöver bli mer transparent! Det här är precis den sortens innovationer vi behöver idag, och jag känner igen mig i utmaningen Qasa står inför – det vi gjorde med Nordnet för aktiehandeln, kommer vi med Qasa göra för bostadsbranschen, säger Claes Dinkelspiel.

Det vi gjorde med Nordnet för aktiehandeln, kommer vi med Qasa göra för bostadsbranschen

DHS Venture Partners, en fond startad av entreprenörer med kopplingar till Handelshögskolan i Stockholm, tar också del av emissionen. Initiativtagare till fonden är Lars Lindgren som bland annat startat den Svenska Riskkapitalföreningen SVCA och som också kliver in privat i Qasa, tillsammans med styrelseproffset Charlotte Strömberg.

I den här investerargruppen har vi allt! Teknisk kompetens, erfarenhet av att bygga storbolag från scratch och orimligt spännande nätverk inom både svenskt och internationellt näringsliv. Det här är så spännande att man liksom tappar andan! – Säger Mattia Tosti på Qasa.

Det här är så spännande att man liksom tappar andan!

Välkomna!!

/Qasa-teamet

Om författaren

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML-taggar och attribut : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Stäng