Huvudmeny
Qasa-pre-launch-no-logo

Behöver du någonstans att bo? Är du kreativ och tävlingsinriktad? Trött på den ogivande bostadskön eller att trassla in sig i Blocket-annonser kanske? Look no further, för nu på måndag (10/7) lanserar vi på Qasa äntligen det sjukt coola projekt som vi suttit och slipat på ett bra tag nu: nämligen chansen för dig att vinna ett förstahandskontrakt.

“Vänta vänta –  läste jag rätt?” Japp! Du kan alltså vara med och tävla om att få första tjing på en helt nybyggd lägenhet i Stockholm. Say whaaat?!


Du hittar tävlingen på attbyggabo.se


Du kanske också är intresserad av:


Idén

Tanken bakom detta initiativ är att uppmärksamma folk om att det, genom Qasa, finns ett ytterligare (dessutom kö-fritt!) alternativ till att lyckas kamma hem en bostad. Vi har ett enormt ess i ärmen just nu – det är stora grejer på gång – och vi är sååå taggade på att få visa, inkludera och engagera er! Denna tävling blir en första spelpjäs i något mycket, mycket större som kommer att gynna både oss, men speciellt er.

 

Alejandra, en av sommarens marknadspraktikanter här på Qasa, är ansvarig för projektet och beskriver sin vision så här:

Jag ville skapa en kampanj som skapade stor uppmärksamhet för vår satsning och som samtidigt var något genuint. När vi fick klartecken för att tävla ut ett förstahandskontrakt kändes det så sjukt bra!

 

Konceptet

Exakt hur tävlingen kommer att gå till och vad den kommer att innebära kommer ni att få reda på på måndag. Till dess kan vi ge er några ledord: kreativitet, hemkänsla, miniatyrer, drömboende. Vi vill att ni ska WOW:a oss!

 

Lanseringsevent

Igår, torsdag (6/7), hade vi ett litet lanseringsevent här på Qasa-kontoret, fyllt med människor, musik, mat och dryck (sponsrat av Mia Wines, thank you very much!) och en allmänt härlig stämning. De som var där är redan informerade om allt som vi vet att ni längtar efter att få reda på på måndag i och med den officiella lanseringen. Tack till alla som kom, hoppas ni hade det lika roligt som vi hade!

 

 

Läs mer om Qasa

Om författaren

Community Manager Intern ✨

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML-taggar och attribut : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Stäng