Huvudmeny
Qasa-sofia-almqvist_

Vad är ett hem om inte ett safe space där du kan vara dig själv till 100 procent? På Qasa tycker vi det är viktigt att du i din bostad kan känna dig trygg, omfamna ditt hämningslösa ”jag” och vara dig själv. Det må innebära att du väljer att lämna disken orörd lite för länge, lägga underkläderna bredvid tvättkorgen eller dansa naken i hallen. Oavsett om du hyr i andrahand eller förstahand vill vi att du med Qasa ska känna dig hemma.


Veckans tävling: tagga en kompis och vinn konst från Sofia Almqvist

Vi kommer att lansera en ny tävling på våra sociala medier varje vecka fram till jul. Denna vecka samarbetar vi med grymma konstnären Sofia Almqvist.

Hur du gör för att delta i tävlingen – Allt du behöver göra är att tagga en kompis i tävlingsinlägget på Qasas Facebooksida och skriva en kort motivering (det räcker med en kort mening).

Bedömning av vinnande bidraget – En jury bestående av anställda på Qasa kommer att utse det vinnande bidraget.

Tävlingsperiod – Tävlingen löper fram till på söndag (10/12). Därefter kommer vi lansera nästa tävling.

Förstapris – En vacker PHwalldecoration från konstnären Sofia Almqvist, perfekt för att piffa upp din favoritvägg där hemma eller ge bort som julklapp om några veckor!

Delta i tävlingen


Vem är Sofia Almqvist?

Sofia driver konst- och designstudion Kompaniet och hennes verk slutar aldrig att förvåna. Inspirationen kommer från vardagen – allt från skuggspel på fasader till spillt kaffe, och modigt experimenterande med olika material och kemiska reaktioner. Du kommer kunna läsa mer om Sofia i en intervju vi släpper på torsdag!

 

Sofia-Almqvist---Qasa-1

Sofia-Almqvist---Qasa-2

Sofia-Almqvist---Qasa-3

Sofia-Almqvist---Qasa-4

Om författaren

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML-taggar och attribut : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Stäng