Huvudmeny
Qasa-personlighetstestet-blog

På Qasa tycker vi det är viktigt att du i ditt hem kan känna dig trygg och vara dig själv. Det är ju i ditt hem du har chansen att ladda batterierna och samla krafterna, långt ifrån fasader att upprätthålla och förväntningar att leva upp till.

För att uppmana dig till att omfamna ditt sanna ”jag” där hemma har vi därför sammanställt ett litet personlighetstest: ta del av det innan juldagen så har du dessutom chansen att vinna en fin print från underbara illustratören Asia!


Veckans tävling: ta ett personlighetstest och vinn konst från Asia Pietrzyk

Denna vecka samarbetar vi med grymma konstnären Asia. Ta del av tävlingen för att vara med och vinna ett av hennes verk!

Hur du gör för att delta i tävlingen – Allt du behöver göra är att testa Qasas personlighetstest. Tagga sedan en kompis och skriv en kommentar i tävlingsinlägget på Qasas Facebooksida.

Bedömning av vinnande bidraget – En jury bestående av anställda på Qasa kommer att utse det vinnande bidraget.

Tävlingsperiod – Tävlingen löper fram till och med juldagen.

Förstapris – En vacker print från konstnären Asia Pietrzyk, perfekt för att piffa upp din favoritvägg där hemma eller ge bort som sen julklapp i mellandagarna!

Testa personlighetstestet


Vem är Asia?

Asia är en ung illustratör vi vill se mer av! Du kommer kunna läsa mer om henne i en intervju vi släpper på onsdag, så länge kan du kika på den print du har chans att vinna idag.

 

asia-tävling-pris-web

Om författaren

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML-taggar och attribut : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Stäng