Huvudmeny
Mall-photo-hyreshjalpen-post

Nu lanserar vi en förstahandssatsning efter att tidigare enbart ha fokuserat på andrahandsmarknaden. Qasa är en tjänst som gratis parar ihop hyresvärdar med blivande -gäster och därefter agerar ekonomisk och juridisk support under varigheten av hela uthyrningen. Nu finns det även möjlighet att få tillgång till förstahandskontrakt via Qasa, vilket Expressen har valt att skriva om.Tid har varit den enda möjliga valutan i kösystemet vilket gör det exkluderande för exempelvis arbetskraftsinvandrare och de som inte är födda i Stockholm, säger Mattia Tosti.

Qasa vill öppna en ny väg för de som kanske inte haft samma möjlighet att stå i bostadskö som folk som kommer från Stockholm. Den rådande bostadssituationen är rent av usel, och vi på Qasa vill hjälpa till på de sätt vi kan.

 

Vårt syfte är inte att bli ett substitut till kösystemet, säger medgrundaren Mattia Tosti.

Som förhoppningsvis tidigare bekant är Qasas syfte att vara ett ytterligare tillvägagångssätt för att hitta hem. Vi kanske inte kan lösa hela problemet, men vi på Qasa ser ett värde i att det finns alternativ till att stå i bostadskö.

 

Vill du veta mer? Läs hela artikeln på Expressen: Sajt ska öka chanserna till förstahandskontrakt http://www.expressen.se/dinapengar/sajt-ska-oka-chanserna-till-forstahandskontrakt/

Läs mer om Qasa

Om författaren

Community Manager Intern ✨

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML-taggar och attribut : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Stäng