Huvudmeny
qasa garanti ökar dina chanser att hyra lägenhet

Femdubbla dina chanser till boende

Låt Qasa gå i god för din ekonomi genom att ansöka om betalningsgaranti. Det kommer göra dig till en mer attraktiv hyresgäst att hyra ut lägenheten till – över 400 procent mer attraktiv jämfört med bostadssökande utan garanti, för att vara exakt! 

Under december bjuder vi på avgiften. Kommer du alltså behöva hitta en ny lägenhet att hyra snart? Eller känner du kanske till någon som kommer att vara i behov av boende? Se då till att skapa konto på Qasa och ansöka om garantin redan idag! Det är vårt lilla sätt att säga tack för året som gått och hjälpa alla som kommer leta efter någonstans att bo efter årsskiftet. 

Låt Qasa ta kreditrisken

Hyresvärdar som hyr ut till en garanterad hyresgäst behöver aldrig oroa sig för hyran. Den kommer nämligen alltid betalas ut av Qasa, även om hyresgästen skulle sluta betala. Täcks hyresgästen av Qasa-garantin kan hyresvärden alltså sova gott om nätterna: Qasa tar smällen i upp till tre månader! 

Bli 400 procent mer attraktiv på hyresmarknaden

Uthyrare är över 400 procent mer benägna att hyra ut till en hyresgäst med garanti än till personer utan! Garantin innebär nämligen en stor säkerhet för hyresvärden som själv riskerar att hamna i en dålig sits om hyresgästen skulle missköta betalningarna. Med Qasa som garant sticker du alltså ut bland alla andra som letar efter lägenhet och ökar dina chanser rejält. 

Vi bjuder på avgiften!

Just nu bjuder vi på avgiften. Det är vårt sätt att hjälpa alla som kommer vara i behov av boende efter årsskiftet. Alla vars gamla hyreskontrakt går ut, eller de som flyttar till en ny stad i samband med en ny studietermin. Vårt sätt att säga tack för året som gått och ta fart inför ännu ett spännande år.

Alla hyresgäster registrerade på Qasa kan ansöka om betalningsgaranti med ett enkelt klick (du ger då Qasa tillåtelse att genomföra en kreditkontroll). Allt du behöver göra för att komma igång är att skapa ett konto. Vad väntar du på?

 

ANSÖK OM GARANTI LÄS MER OM QASA

 

Hyr lägenhet i Stockholm

 

Om författaren

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML-taggar och attribut : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Stäng