Huvudmeny
Qasa hjälper till med nyckelöverlämning genom samarbete med Instabox

Att ansvara för nyckelöverlämning är ett av sätten vi hjälper uthyrare och bostadssökare att förenkla och öka tryggheten runt andrahandsuthyrning. Detta gör vi i samarbete med Instabox. Låt oss beskriva hur du som Qasa-kund får hjälp med detta.


Läs också hur Qasa kan underlätta andra delar av din uthyrning eller hyrestid:


Instabox har förstått att det handlar om att inte bara förenkla i folks liv – utan också göra det på ett tryggt sätt. Instabox har smarta förvaringsskåp på ett gäng av Pressbyråns och 7-elevens butiker i Stockholm. I och med detta samarbete kan vi hjälpa dig med nyckelöverlämningen och självklart assistera dig om du behöver hjälp med att komma igång med Instabox.

 

Såhär går det till när Qasa hjälper uthyrare och hyresgäster med nyckelöverlämning:

  1. Vi på Qasa erbjuder uthyraren att använda Instaboxs skåp för överlämning av nycklar via mail efter signerat kontrakt. Om du läser detta innan du fått mailet och vill säkra din användning av Instabox så får du så klart höra av dig till oss på Qasa 🙂
  2. Uthyraren får då välja var man vill lägga in nycklarna i en Instabox.
  3. Instabox bokar då upp ett skåp direkt och skickar ut en personlig PIN-kod till uthyraren via sms och en mailbekräftelse. Bokningen gäller sen till dagen efter kl 15.00. Om inget läggs in i skåpet innan dess skickas det ett sms med weblänk där man kan aktivera bokningen igen.
  4. Samtidigt har hyresgästen fått välja vilket skåp hen vill hämta upp nycklarna från. Det kan alltså vara på olika platser i Stockholm.
  5. När uthyraren lagt nycklarna i skåpet inventeras skåpet och nycklarna hämtas upp av Instabox så hyresgästen kan vara säker på att nycklarna är mottagna. Dagen efter leveras nycklarna till det skåp som hyresgästen önskar.
  6. Hyresgästen aviseras av Instabox via SMS och mail med en personlig pinkod när nycklarna är levererade och kan då hämta upp nycklarna.

Visst låter det bra? Vi tycker det är toppen och är väldigt glada för att kunna erbjuda denna tjänst.

 

LÄGG UPP DIN BOSTAD GRATIS LÄS MER

 

Guiden för att hyra ut lägenheten

 

Om författaren

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML-taggar och attribut : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Stäng