Huvudmeny
powered-by-hedvig

Qasa finns till för att förenkla uthyrning av bostäder i andra hand. Vi har nu inlett ett samarbete med Hedvig för att det ska vara ännu enklare att vara trygg.

Hedvigs vision är att erbjuda världens smidigaste försäkringsupplevelse. De hoppas nu kunna underlätta uthyrningsprocessen med deras digitala hemförsäkring, som dessutom är Sveriges enda sådana utan bindningstid.

Vi på Qasa är unika på vår marknad med vår helhetslösning. Det är därför extra spännande att samarbeta med Hedvig som jobbar med att innovera försäkringsbranschen. Tillsammans hoppas vi kunna bidra till en sundare bostadsmarknad där det är lättare att flytta, oavsett bakomliggande situation.

Med samarbetet vill vi att hyresvärdar ska kunna vara säkra på att hyresgästen är försäkrad, så att både uthyrare och hyresgäst kan känna sig trygga även om något skulle hända!

På Qasa vill vi att trygghet ska vara enkelt, vilket är något det här samarbetet bidrar till.

Såhär fungerar det:

  1. Signera ett hyresavtal via Qasas hemsida
  2. Teckna Hedvigs hemförsäkring för din nya adress
  3. Meddela din hyresvärd om att du har tecknat en hemförsäkring

 

HITTA BOSTAD TECKNA FÖRSÄKRING

 

 

Om författaren

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML-taggar och attribut : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Stäng