Huvudmeny
2015 investerade hemnet i uthyrningstjänsten qasa

Det är en riktigt stor dag för oss. Stämningen på kontoret är, minst sagt, elektrisk och jag kan inte sluta stirra på mina fantastiska kollegor med ett sånt där löjligt leende fastklistrat i mungiporna!

 

Vi och Hemnet har nu tassat run, klämt och känt på varandra under en väldigt lång tid. Vi har konstaterat att vi verkligen vill jobba ihop – Hemnet har valt att investera i Qasa och idag inleder vi det mest spännande och osannolika samarbetet i vårt lilla bolags korta historia! Vem hade vågat hoppas på det, när vi grundade Qasa för lite drygt ett år sedan!?

En-del-av-Hemnet

Det här är början på en mäktig resa. Qasa och Hemnet delar samma vision om en trygg och inspirerande bostadsmarknad och tillsammans kommer vi kunna skapa den förändring vi tror behövs på andrahandsmarknaden. Nu har vi verkligen chansen att lösa de hinder som idag lamslår den allt viktigare andrahandsmarknaden och verka för en mer tillgänglig uthyrning som värnar om allas rätt till boende. Vår härjade bostadsmarknad förtjänar det!

Tack för allt ’so far’ … nu börjar säsong två ☺

Om författaren

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML-taggar och attribut : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Stäng