Huvudmeny
facebook-lofven-no-logo

Statsministern har tagit saken i egna händer och försöker nu lösa Stockholms bostadsbrist på hemmaplan. Nu bor nämligen inte bara Stefan och Ulla Löfvén i det Sagerska palatset, utan även Marijn Janssen, 20.


Du kanske också är intresserad av att läsa:


Efter att ha begärt ett registerutdrag upptäckte 20-årige Marijn Janssen en mycket underlig sak: nämligen att han är skriven på Strömgatan 18 i Stockholm, i självaste statsministerns hem. Han har dessutom varit det sedan den 17 maj 2017 – Qasa bekräftar genom egen research att detta än idag, nästan en månad senare, fortfarande är fallet. Skatteverket är medvetna om sitt misstag och har bekräftat uppgifterna.

 

Så, Stefan! Vad kul att du tog vårt råd! Det gör oss superglada. 3 år kanske är lite väl lång tid för att hitta en inneboende i och för sig, men vi är mest nöjda och tacksamma att du vill vara med oss i kampen om att förändra Stockholms bostadsmarknad. Grattis Marijn till din nya bostad och grattis Stefan och Ulla till er nya inneboende! Ni kommer säkert trivas toppen ihop och kunna lära er mycket av varandra. Heja uthyrning!

 

10672209_308861019297868_8119625190667682652_n

Klicka här för att se hela inlägget om när vi tipsade Stefan om andrahandsuthyrning i september 2014.

 

Vi kontaktade såklart Marijn för att se hur han trivs på palatset, och det verkar som att uthyrningen hittills är toppen!

Jag trivs jättebra, det var lite strul med wifi:t så Säpo rekommenderade att man använde Panini Internazionales wifi istället och sen dess har det ej strulat.

 

Vi är dock lite ledsna över att du inte valde att vända dig till oss, Stefan. Till nästa rum du hyr ut kan du väl använda Qasa? Lägg upp en gratis annons så fixar vi resten och ser till att hitta din perfekta hyresgäst (du är säkert också jättebra, Marijn)!

 

Vill du också bli inneboende?

För alla er andra som vill joina Stefan, Ulla och Marijn i Sagerska palatset eller bli inneboende någon annanstans i stan – håll er uppdaterade bland bostäderna på qasa.se 🙂

 

Källa: https://www.svt.se/nyheter/inrikes/20-arige-marijn-janssen-star-folkbokford-hemma-hos-stefan-lofven

 

Bli Inneboende Skaffa inneboende

Om författaren

Community Manager Intern ✨

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML-taggar och attribut : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Stäng