Huvudmeny
Qasa-öppet-brev-till-kungen

Ers Majestät Kung Carl XVI Gustaf,

Sverige vaknade imorse till än en skandal med vårt omskakade kungahus i centrum. 

Vänner till Kungahuset har fått tillgång till exklusiva hyresrätter till vrakpris. Enligt avslöjandena har Ers Majestät själv fått avgöra vem som ska få bo i de 350 lägenheter som disponeras av Kungahuset, och som de facto ägs av svenska folket. Så tråkigt. Så mycket Hovet fått stå ut med under senaste åren. Skvallermedia får liksom inte nog, och plikttroget fortsätter Ers Majestät leverera drömrubrik efter drömrubrik.

Bostad är en känslig fråga. Företag i Sveriges storstäder tvingas avstå från viktiga rekryteringar och studenter tvingas avstå från utbildningsmöjligheter. För att inte nämna hur bostadsbristen sätter käppar i hjulen för integrationen av senaste tidens alla asylsökande. Vi är inte förvånade över att Ers Majestäts kompislista rör upp starka känslor.

Så låt oss frigöra Ers Majestät från bördan. Vi vet mycket väl att det kan kännas svårt att hitta en bra hyresgäst. Att lämna över nycklarna till en lägenhet man bryr sig om till en främling kan vara läskigt. Vi har full förståelse för impulsen att bara hyra ut till vänner. Just därför har vi utvecklat Sveriges smartaste hyrestjänst!

Med hjälp av en smart matchningsalgoritm kan vi hjälpa Ers Majestät hitta den perfekta hyresgästen. Dessutom garanterar vi att hyran alltid betalas i tid och bär kreditrisken ifall något skulle gå fel. Ers Majestät kan alltså känna sig lugn, och nästa gång journalisterna kommer anstormande kan Ers Majestät helt enkelt hänvisa dem till oss på Qasa!

Nästa gång en av Hovets lägenheter blir lediga, eller om det skulle kännas ensamt på slottet och Ers Majestät funderar på att hitta en inneboende eller två, hör av er! Vår support har öppet alla dagar i veckan, kvällar och även helger.

Och till alla er andra, som letar efter en lägenhet att hyra och fantiserar om drömlyan på Strandvägen. Skynda in och skapa en profil på Qasa! Vem vet, ni kanske kommer få hyra av kungen himself en vacker dag!

Vänliga hälsningar,

/Teamet bakom Qasa

Ett öppet brev från Qasa till Kungen

Hyr ut din bostad Läs mer

 

Om författaren

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML-taggar och attribut : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Stäng