Huvudmeny
Qasa - fastighetstidningen

Fastighetstidningen skriver om Qasas nya satsning på förstahandslägenheter över hela Sverige, med start i området Vega söder om Stockholm. Kravet på kötid slopas och istället ska matchningsalgoritmer bestämma vem som tilldelas ett kontrakt.


Läs hela artikeln här: Algoritm ska sköta bostadsförmedlingen

Du kanske också är intresserad av:


Genom en smart algoritm hjälper Qasa fastighetsägare hitta lämpade hyresgäster. Matchningen sker på ett sätt som i mångt och mycket liknar det system för redan utvecklats för andrahandsmarknaden.

Vi fokuserar på att få rätt lägenhet till rätt person. Genom att hjälpa bostadssökande hitta ett hem som verkligen passar deras behov skapar vi förutsättningarna för ett mer långsiktigt och tryggt boende. Det gynnar både hyresgästen och fastighetsägaren, menar Mattia Tosti, marknadschef på Qasa.

Det första projektet gör vi i samarbete med fastighetsbolaget K2A i området Vega, söder om Stockholm.

Att samarbeta med K2A kändes som en självklarhet. De har otroligt kvalitetsfokus i alla deras bostäder, och deras klimatsmarta byggprocesser med trä i centrum känns både spännande och rätt i tiden, säger Mattia Tosti.

Är du intresserad av lägenheterna i Vega? Glöm då inte att skicka in din ansökan senast den 18 oktober!

QASA FÖRSTAHANDSPROJEKT

Om författaren

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML-taggar och attribut : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Stäng