Hyr ut din bostad tryggt och smidigt

Få hjälp hela vägen från att välja en hyresgäst till att skapa ett hyresavtal och hantera hyresbetalningar och påminnelser. Qasa är helt gratis att använda för alla hyresvärdar.

Skapa annons
Så här fungerar det för uthyrare

Som uthyrning borde fungera

Qasa gör andrahandsuthyrning enkelt och kostnadsfritt. Du kommer guidas genom varje steg i processen, ända tills din hyresgäst flyttat ut. Vi hjälper er skapa ett schysst avtal, och sedan hanterar vi alla transaktioner mellan dig och din hyresgäst. Din hyra utbetalas i förskott den 25:e varje månad, även om hyresgästen är sen med hyran. Allt detta ingår i vår tjänst, helt utan avgifter. Välj till tjänsterna 6 månaders Hyresgaranti och Uthyrningsförsäkring om du vill.

Läs mer om vår prissättning

Detta får du med Qasa

tenant

Hitta en bra hyresgäst på vår annonsplats, smidigt och enkelt

lease

Skapa ett skräddarsytt hyresavtal, skrivet av jurister

security

Qasa sköter all fakturering av hyresbetalningar och deposition

guarantee

Qasa betalar ut din hyra i tid, även om hyresgästen är sen

support

Personlig support via chatt eller mejl - alla dagar i veckan

Sov extra gott om natten...

6 månaders Hyresgaranti

VÄLJ TILL! 1 av 10 hyresvärdar råkar ut för hyresgäster som flyttar utan att ha betalat hyran. Hyresgäster som plötsligt inte kan eller vill betala hyran blir ofta en dyr affär för dig som hyresvärd. Välj till hyresgaranti så får du hyran betald i upp till 6 månader även om hyresgästen inte betalar - tryggt och skönt! Garantin gäller endast under avtalstiden.

Vinfläckar i vita soffan? Det fixar vi!

VÄLJ TILL! Visste du att 1 av 7 hyresvärdar råkar ut för hyresgäster som inte betalar för skador i bostaden, till exempel repor i golv och bänkskiva eller fläckar på möbler? Dina saker och din fasta inredning skyddas normalt inte i din hemförsäkring när du hyr ut din bostad. Välj till vår specialanpassade Uthyrningsförsäkring via Omocom så blir du ersatt om olyckan är framme. Gäller exempelvis vid rödvinsfläckar i soffan, fula märken på köksbänken och repor i golvet. Försäkringen täcker skador upp till 1 miljon kronor. Du betalar ingen självrisk vid eventuell skada (hyresgästen betalar 1000 kr i självrisk). Läs mer om försäkringen

Qasa hjälper dig sätta hyran

Steg 1 av 6

Qasa hjälper dig sätta hyran

slide-image

Hyreskollen är ett verktyg som hjälper dig sätta rätt hyra på din bostad - oavsett om det är en bostadsrätt i innerstan eller ett rum i en villa på landet.

Qasa hittar rätt hyresgäst åt dig

Steg 2 av 6

Qasa hittar rätt hyresgäst åt dig

slide-image

Publicera din annons gratis och låt Qasas matchningsalgoritm hjälpa dig att hitta den perfekta hyresgästen. Se även om sökande har godkänd referenskontroll och kreditkontroll.

Qasa tar fram ett skräddarsytt hyresavtal

Steg 3 av 6

Qasa tar fram ett skräddarsytt hyresavtal

slide-image

Qasa skräddarsyr ett digitalt hyresavtal. Du kan enkelt göra ändringar i avtalet, och när du och hyresgästen är nöjda signerar ni avtalet med bara några klick, snabbt och smidigt.

Qasa garanterar betalningar och deposition

Steg 4 av 6

Qasa garanterar betalningar och deposition

slide-image

På Qasa betalar alla hyresgäster en (1) månadshyra i deposition, som hanteras på ett eget klientmedelskonto för allas säkerhet. Du får sedan punktliga utbetalningar den 25 varje månad.

Qasa är med dig genom hela hyresperioden

Steg 5 av 6

Qasa är med dig genom hela hyresperioden

slide-image

När hyresperioden är slut ser vi till att allt är i sin ordning. Depositionen betalas tillbaka till hyresgästen efter att du inspekterat och godkänt bostadens skick.

Få hyran den 25:e varje månad!

Steg 6 av 6

Få hyran den 25:e varje månad!

Du får samma utbetalning varje månad över hela perioden.Avgiften till Qasa är endast 8% av hyran

Rekommendationer

Rekommendationer

profile-image

Linnea Henriksson

Hyrde ut vid jobb utomlands

"Qasa var en otroligt enkel tjänst som verkligen förenklade mitt liv och fick mig att känna mig trygg. Jag kommer definitivt tipsa alla jag känner som behöver hyra ut!"

profile-image

Hannes Wikström

Hyrde ut under längre semester

"Otroligt smidigt att sätta upp hyreskontrakt och superskönt att Qasa hanterar hyrorna. En fantastisk tjänst som jag gärna använder igen!"

profile-image

Lena Schiffer

Hyrde ut vid jobb utomlands

"Qasa hjälpte mig hitta två riktigt bra hyresgäster och deras garantier gjorde mig trygg under hela hyrestiden. Jag kände mig verkligen i säkra händer och har redan rekommenderat Qasa till många vänner!"