Hyr en bostad enkelt och tryggt på Qasa

Det kan kännas otryggt att hyra i andra hand, men med oss kan du känna dig säker. Vi har skapat en tjänst som gör det både enklare och tryggare att hyra bostad, oavsett om du är ute efter andrahandskontrakt, förstahandskontrakt eller studentlägenhet.

Skapa en sökningSE ALLA ANNONSER

Så här fungerar det för bostadssökande

Hyr bostad tryggt på Qasa

slide-image

Qasa är en helhetslösning som skapar trygghet och gör livet enkelt för dig som vill hyra en bostad. Vi är med dig hela vägen från att hitta rätt bostad tills dess att det är dags att flytta ut. Du får schysst hyresavtal med digital signering, depositionstrygghet (så att du inte riskerar att bli lurad på depositionen) och support sju dagar i veckan. Som hyresgäst betalar du en mindre avgift (2% av månadshyran) för att få tillgång till våra trygghetstjänster.

Läs mer om vår prissättning

Skapa en sökning

Steg 1 av 6

Skapa en sökning

illustration

Låt Qasa göra jobbet. Skapa en sökning som bevakar hyresmarknaden åt dig. När det publiceras en bostad som passar dina behov får du en notis och kan enkelt skicka en kontaktförfrågan och ett meddelande till hyresvärden.

Visa hyresvärdar hur bra du är

Steg 2 av 6

Visa hyresvärdar hur bra du är

illustration

För dig är det självklart att hushålla med ekonomin och vara en pålitlig hyresgäst. På Qasa är det därför superenkelt att göra en kreditkoll, verifiera sin identitet och lägga till referenser så att din hyresvärd också kan se vilken bra hyresgäst du är.

Kontakta hyresvärden med ett klick

Steg 3 av 6

Kontakta hyresvärden med ett klick

illustration

Allt du behöver göra för att komma i kontakt med en hyresvärd är att klicka på “Kontakta” i annonsen. Du kan då skriva ett meddelande och presentera dig samt ange när du vill hyra. Hyresvärden får se din profil och kan svara på din förfrågan.

Ställ dina frågor direkt till hyresvärden

Steg 4 av 6

Ställ dina frågor direkt till hyresvärden

illustration

Finns något du undrar över? Så fort en hyresvärd accepterat din kontaktförfrågan kan du ställa dina frågor via chatten med hyresvärden.

Signera hyresavtal online

Steg 5 av 6

Signera hyresavtal online

illustration

Qasas hyresavtalsverktyg gör det enkelt för dig och hyresvärden att skapa ett skräddarsytt hyresavtal. När ni är nöjda signerar ni digitalt.

Säkra betalningar och deposition

Steg 6 av 6

Säkra betalningar och deposition

illustration

Qasa hanterar alla hyresbetalningar. Din första hyra betalas inte ut till hyresvärden förrän du flyttat in och bekräftat att allt är i sin ordning. Din deposition hålls under hela hyresperioden på ett säkert klientmedelskonto hos Qasa och betalas tillbaka efter hyrestiden.