Med Qasa får du alltid hyran betald i tid

Som din partner under uthyrningen betalar vi alltid din hyra den 25 oavsett när hyresgästen betalar. Hyr du dessutom ut till en hyresgäst med Qasa-garanti så fortsätter Qasa betala hyran till dig under två månader även om hyresgästen skulle sluta betala sina räkningar.

Hyr ut din bostad

En garanti för att slippa oroa sig

Qasa-garantin är en betalningsgaranti som innebär att du kommer fortsätta få hyran utbetald under två månader, även om hyresgästen skulle sluta betala. Det ger dig en ekonomisk trygghet under hela uthyrningen. Om din hyresgäst misslyckas med att betala hyran kontaktar vi dig och hjälper till med allt det praktiska.

Qasa genomför en kreditkontroll

Alla hyresgäster kan ansöka om Qasas betalningsgaranti, med ett enkelt klick på sidan Redigera profil. Man ger då Qasa tillåtelse att genomföra en kreditkontroll. Qasa-garantin är giltig i ett år, sedan kan den förnyas utan kostnad.

Signera ditt hyresavtal på Qasa

Alla uthyrningar som signeras med Qasa och där hyresgästen har Qasa-garanti vid signeringstillfället täcks av garantin. För att hitta en hyresgäst behöver du skapa ett konto hos Qasa.

Mer information

Om du har frågor, tveka inte att kontakta oss