Välkommen till en hyresmarknad för alla!

Qasa är vägen till ett förstahandskontrakt för dig utan kötid. Vi hjälper dig hitta ett nytt hem i hyresrätter över hela Sverige. Vi har också ett stort utbud av andrahandsbostäder tillgängliga idag.

Bli medlem gratis

Jobbar du på fastighetsbolag? Läs mer om vårt erbjudande här

Hyresrätt utan kötid - bara på Qasa!

slide-image

Vi på Qasa tycker att bostadsköer fungerar ganska dåligt. Därför har vi utvecklat en smart algoritm för att matcha ihop hyressökande och bostäder, där kötid inte spelar någon roll.

Istället för kötid matchas du utifrån dina önskemål och referenser - smart va? Vi vill att du ska hitta ett boende som är rätt för dig. Bli medlem i Qasa för att hålla dig uppdaterad på nya förstahandsbostäder - det är helt gratis!

Bli medlem gratis

Förstahandsbostäder

Förstahandsbostäder

Västerås

Öster Mälarstrand | 18 lägenheter

Inflytt 2018-11-01Ansök nu

Stockholm

Vega Park, Haninge | 44 lägenheter

Inflytt 2018-06-01Stängd

Qasa samarbetar med fastighetsbolag som producerar hyresbostäder i hela Sverige. Vi kommer erbjuda ett brett utbud av hyresbostäder, från Kiruna i norr till Malmö i söder! Bli medlem idag för att hålla dig uppdaterad på alla nya förstahandsbostäder.

Om du har bråttom att hitta en bostad finns det massor av andrahandsbostäder lediga hos Qasa

Bli medlem gratis

Behöver du bostad nu?

Västerås

Öster Mälarstrand18 lägenheter

Fastighetsbolaget Sveafastigheter hyr nu ut flera nyproducerade hyresrätter i den nya stadsdelen Öster Mälarstrand i Västerås – med direkt sjöläge och närhet till både stad och natur.

Lägenheterna är modernt inredda i vitt med ekparkettgolv som har golvvärme. Badrummen är helkaklade i vitt med gråsvart klinkergolv och inredda med dusch, tvätt och torkmöjligheter. Köken är utrustade med spis som har glaskeramikhäll. Lägenheterna har balkong eller uteplats.

Qasa erbjuder
RumStorlekAntal
2 rum431 st
2 rum553 st
3 rum553 st
4 rum725 st
4 rum806 st

Inflytt 2018-11-01

Sista ansökningsdatum 2018-05-31

Hitta en bostad idag

Hyra i andra hand, för dig som behöver bostad snabbt eller tillfälligt

slide-image

Med Qasa kan du även hyra bostad i andra hand. Vi hjälper dig att hitta den perfekta lägenheten, skriva hyresavtal och skyddar din deposition så du kan fokusera på annat.

Genom att hyra i andra hand hos Qasa ökar du dessutom dina chanser att bli erbjuden ett förstahandskontrakt, eftersom Qasa då kan intyga att du är en riktigt bra hyresgäst.

Så här funkar det

Så här funkar det!

Att hyra bostad hos Qasa är enkelt. Det svåraste är att hitta oss - och det har du redan klarat! Bli medlem och fyll i din hyresprofil så letar vår matchningsalgoritm fram de bästa bostäderna för dina behov.

Ansök de bostäder du är intresserad av att hyra och invänta sedan svar från hyresvärdarna. Skicka in dina referenser och ansök om Qasa-garantin för att göra dig attraktiv hos hyresvärdar. När du kommit överens med en hyresvärd signerar ni ett hyresavtal digitalt och vi sköter deposition och alla hyresavier.

Hitta Qasa!
 
Letar du aktivt efter en bostad just nu?
4 min
Ansök bostäder
15 min
Bli erbjuden bostad
Upp till en vecka
Signera hyresavtal
5 min