Välkommen till en hyresmarknad för alla!

Qasa är vägen till ett förstahandskontrakt för dig utan kötid. Vi hjälper dig hitta ett nytt hem i hyresrätter över hela Sverige. Vi har också ett stort utbud av andrahandsbostäder tillgängliga idag.

Bli medlem gratis

Jobbar du på fastighetsbolag? Läs mer om vårt erbjudande här

Hyresrätt utan kötid - bara på Qasa!

slide-image

Vi på Qasa tycker att bostadsköer fungerar ganska dåligt. Därför har vi utvecklat en smart algoritm för att matcha ihop hyressökande och bostäder, där kötid inte spelar någon roll.

Istället för kötid matchas du utifrån dina önskemål och referenser - smart va? Vi vill att du ska hitta ett boende som är rätt för dig. Bli medlem i Qasa för att hålla dig uppdaterad på nya förstahandsbostäder - det är helt gratis!

Bli medlem gratis

Förstahandsbostäder

Förstahandsbostäder

Stockholm

Vega Park, Haninge | 48 lägenheter

Inflytt 2017-12-01Stängd

Örebro

Södra Ladugårdsängen | 88 lägenheter

Inflytt Q1 2018

Qasa samarbetar med fastighetsbolag som producerar hyresbostäder i hela Sverige. Vi kommer erbjuda ett brett utbud av hyresbostäder, från Kiruna i norr till Malmö i söder! Bli medlem idag för att hålla dig uppdaterad på alla nya förstahandsbostäder.

Om du har bråttom att hitta en bostad finns det massor av andrahandsbostäder lediga hos Qasa

Bli medlem gratis

Behöver du bostad nu?

Stockholm

Vega Park, Haninge48 lägenheter

Fastighetsbolaget K2A uppför nu etapp 2 med 188 hyresbostäder i Vega Park, i den nya stadsdelen Vega i Haninge. Lägenheterna har ett attraktivt läge med utmärkta kommunikationer – den nya pendeltågsstationen kommer att ligga på bekvämt gångavstånd, bara 500 meter bort.

Lägenheterna är välplanerade med hög kvalitet och standard på både utrustning och material. Köksinredningen kommer från Marbodal och vitvarorna från Electrolux. Badrummet har kakel och klinker och är utrustat med komfort-/golvvärme och tvätt- och torkmaskin. Flertalet av lägenheterna har balkong eller uteplats.

Qasa erbjuder
RumStorlekAntal
1 rum21,32 st
1 rum27,37 st
1.5 rum32,5-33,97 st
2 rum44,226 st
3 rum55,8-57,83 st
3 rum76,52 st

Inflytt 2017-12-01

Sista ansökningsdatum har passerat

Bli medlem gratis

Örebro

Södra Ladugårdsängen88 lägenheter

Fastighetsbolaget K2A bygger 88 hyresbostäder i Örebros nya bostadsområde Södra Ladugårdsängen med inflytt i början av 2018. Bostäderna riktar sig främst till paret och den mindre familjen genom yteffektiva planlösningar. Samtliga lägenheter har balkong eller uteplats. I ett av husen kommer även ett garage att finnas. Lägenheterna varierar i storlek från 1 rum och kök till 3 rum och kök med ytor på 24,9 kvm till 65,5 kvm. Lägenheterna har hög standard och en hög boendekomfort.

Qasa erbjuder
RumStorlekAntal
1 rum24,934 st
2 rum52,935 st
3 rum65,517 st

Inflytt Q1 2018

Ansökan öppnar hösten 2017

Bli medlem gratis

Hyra i andra hand, för dig som behöver bostad snabbt eller tillfälligt

slide-image

Med Qasa kan du även hyra bostad i andra hand. Vi hjälper dig att hitta den perfekta lägenheten, skriva hyresavtal och skyddar din deposition så du kan fokusera på annat.

Genom att hyra i andra hand hos Qasa ökar du dessutom dina chanser att bli erbjuden ett förstahandskontrakt, eftersom Qasa då kan intyga att du är en riktigt bra hyresgäst.

Så här funkar det

Så här funkar det!

Att hyra bostad hos Qasa är enkelt. Det svåraste är att hitta oss - och det har du redan klarat! Bli medlem och fyll i din hyresprofil så letar vår matchningsalgoritm fram de bästa bostäderna för dina behov.

Ansök de bostäder du är intresserad av att hyra och invänta sedan svar från hyresvärdarna. Skicka in dina referenser och ansök om Qasa-garantin för att göra dig attraktiv hos hyresvärdar. När du kommit överens med en hyresvärd signerar ni ett hyresavtal digitalt och vi sköter deposition och alla hyresavier.

Hitta Qasa!
 
Letar du aktivt efter en bostad just nu?
4 min
Ansök bostäder
15 min
Bli erbjuden bostad
Upp till en vecka
Signera hyresavtal
5 min